Pagina de start a forumului Liberalism
Liberalism.roÎnregistrareCăutareFAQMembriGrupuriAutentificare
Răspunde la subiect Pagina 1 din 1
Dilema zilei
Autor Mesaj

Răspunde cu citat (quote)
Mesaj Dilema zilei 
Novac a organizat un concurs de bloguri cu principiul 'un IP, un vot'. Lucrurile au luat o intorsatura dramatica cand cei de la aglomerarispontane au decis sa demonstreze ca sistemul de votare a fost eronat pentru ca a permis autovotarea.

Credeti ca cei de la aglomerarispontane au procedat corect?

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului

2-3 proto-VIP-uri carora le place sa se bage in seama vor sa puna ceva pe picioare insa chiar nu prea au cu cine. (Se vede ce acru sunt ca nu am fost votat, nu?) Defapt, moda asta cam eu am inceput-o, pe vremea cand aveam individualism.ro si am incercat ceva pe baza unui software de sondaj. Wink

Cat despre demonstrarea vulnerabilitatilor sistemului, ele nu trebuiau demonstrate fiindca nimeni cu cel putin vagi cunostiinte tehnice nu s-ar fi indoit de existenta lor. Mi se pare ca asta a fost modul lor de a se baga in seama mai mult decat e bagare de seama intregul exercitiu.

Respectivii au incalcat regulile evenimentului in spiritului lor daca nu si-n litera. In ce masura ar fi trebuit descalificati... who the fuck cares?

Numarul de voturi a fost asa de mic incat am avut ocazia sa simtim si putina modestie, vis-a-vis de cititorii nostri (cei care se dovedesc a nu prea fi).

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului

Stii cum e in desene animate cand e un tocilar d-asta cuminte si vesel si la un moment dat-l bat niste batausi si el decide sa devina malefic si ajunge geniu nebun si pana la urma trebuie sa-l opreasca Batman sa nu detoneze bombe prin oras?

Asa sunt si eu dupa voturile astea.
Daca voi nu ma vreti eu va vreau!

Pentru ca nu m-au votat acum au descatusat geniul criminal din mine!

Muwahahaha!

Looool  Laughing Eu cel putin nici macar nu am fost nominalizat (nu ascund ca am fost destul de ravasit de chestia asta  Laughing ), desi sunt totusi trecut de Dragos, cu generozitate, pe rollul cu 'Celebritati pe net' hahahahahha

Oricum, mi se pare ca AS a mers cam departe. Totusi, are dreptate ca Dragos nu ar fi trebuit sa faca greseala sa spuna 'un IP, un vot'. Ar fi trebuit sa spuna 'un vot de persoana'. In plus, AS a facut un experiment si a spus cu onestitate ca nu e castigator. Altii, din cate se pare, s'au autovotat si nu au spus. E unul care a castigat la trei categorii, desi are un blog foarte slab (dupa parerea mea). Cineva a si afirmat ca se vorbeste ca ar fi trisat si i a cerut sa spuna daca a facut'o sau nu.

In fine, cum se intampla: nu poti sa ai pur si simplu incredere in oameni si sa te astepti sa fie onesti. Trebuie sa ai totusi termenii contractuali foarte clar precizati.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:
Răspunde la subiect Pagina 1 din 1
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum