|
Pagina 1 din 1
|
| Autor |
Mesaj |
micul_burghez
Vizitator
|
 Se întâmplă iar...? ;)
Mă uit la vulpița asta de colea și-mi zic: pe cine o vrea ea să zmecherească, a...?
Dacă stai s-o asculți, îți vine să crezi că a rămas cea mai înfocată fană băsea, păi cum drea... Atunci de ce-mi cenzurară evezoii commentu ista...?
Hai sa nu fim ipocriti, fata mea...
Cei reticenti fata de TB, de la o vreme, sunteti chiar voi, cutiile de rezonantza care vreti sa induceti cetateanului turmentat neincrederea in Marinaru ce pe Tovi si Baieti i-a "tradat"... Si nu pentru ca ista ar fi abandonat programu cu care s-a urcat pe valul dadaisto-popular, atunci cand i-a proorocit lu Bombo ca va deveni din ce in ce mai anti-star, pe masura ce va ajunge tot mai penal, ci fiindca TB - care s-ar zice ca chiar vrea sa fie pomenit, în călindar, ca un conducator Ro rar, aloo... - vi se pare mult prea radical, amenintand sa darame nu doar un coltisor din 'sistemu ticalosit' iepocal, ci intreg Sitemu in care unii credeau ca ne vor jmecheri iar si iar, dupa ce concurentza pesedista va fi pierit in var... Tocmai de aia v-ati supalat voi pe TB, he-he, iar nu pentru ca ista ar dezamagi programu ADA & boboru Ro, bre...
ps. Ei, ce-a zis neamtu’ din Sibiu, pana la urma iese la bataie ca sa-l scoata din cursa pe diliu, alaturi de dudele "independente" care se cam stiu, au ba...?
............................................
Și tot cenzuroiu evezoi preste care nu se trece, îmi scurtă cu sânge rece commentu de-aci, deci de subt editorialu altui Băiat dat dreakulii, care - din întâmplare, n-așa ? - scrise și el că Băse ista ar fi iel cum ar fi, însă nu prea mai corespunde, cum ar veni...
Ce dreak se-ntâmplă, bey...??
Articolele recente ale Băieților de la câteva ziare socotite până mai ieri “prezidențiale”, he-he, ca să nu mai vbesc de hysteriile Băieților Bătrâni de la Antenele jnapanice samd, îmi arată ceva, bey...
S-ar zice că Băieților nu le mai place de Băse ista, care - egzact cum spune si Mircea, n-așa? - e prea dur, ca un luptător inflexibil și cam chiaur sau ca un samurai mult prea pur... Da, bey, l-au cam abandonat Baieții pe Marinar, mi-e din ce in ce mai clar, iar acum cauta un alt Salvamar, care să-i scape si de fluxu’ Occidentului, ce vine preste ei vijelios precum cascada Niagar’, dar să-i scoată si la mal cu toti sacii din car, reshpective cu agoniseala din tranziția de la Lagăru’ Iepocal la Capitalizmu ista ca un rău necesar, n-asa?, plus cu bănuții de buzunar, adicătelea cu penziile alea mai mari de zeci de ori ca amăratu-mi salar de ierou & poiesel legendar...
Se întamplă iar, ca-n Twin Piks, asadar...? Și dom Marinar o avea oare puterea să se recunoască învins, precum sireacu nea Milică, măcar...?
|
| Mar Iul 15, 2008 11:14 pm |
|
 |
Raluca
Lazy Angel
Data înscrierii: 18/Ian/2006
|
Mircea Cartarescu a scris:Privind lucrurile din această perspectivă, mi se pare acum că liberalii ar fi trebuit păstrați cu orice preț în tabăra portocalie, cu orice preț însemnând cu toate compromisurile cât de cât neînjositoare. În definitiv, s-a guvernat cu conservatorii și cu mereu nesigurul UDMR, de ce nu s-ar fi putut tolera chiar și pătații liberali?
Cat de penibil poate fi omul asta uneori! Intr-o parte ii avem pe patatii liberali, iar in cealalta pe imaculatii Berceanu, Videanu, Pinalti, Boureanu, Udrea,
Ionescu (Silvian)  .
Sunt cam la fel de patati si unii, si altii*, iar Cartarescu stie lucrul asta. I-e greu insa sa recunoasca ca s-a inrolat intr-un razboi la fel de murdar ca toate razboaiele.
*PD-istii par insa, in medie, mai destepti. Fac mai putine gafe, in orice caz.
_________________ "A sure way of climbing a hill in the fog is to proceed in a fixed direction until one ceases to ascend. Then, if one has not yet reached the top, one may continue the ascent in a direction at right angle to the previous direction" (a math book)
|
| Mie Iul 16, 2008 12:29 am |
|
 |
micul_burghez
Vizitator
|
Tu n-ai auzit ce-a zis Băse, Raluco... ? Că, adicătelea, " regretă lipsa de maturitate a liderilor PSD, care încearcă să creeze impresia că toți ceilalți oameni politici sunt ca ei"...
Așa cum am spus altundeva, io nu-mi mai fac iluzia că vreo sforță curată, imaculată, ori vreun arici pogonici dintre telectualii nostri cică mai voinici, breslasi calici de cariere mici, dar cu fașionabil sclipici, si nici chiar senioru ăla dac-ar învia și-ar fi înconjurat de-aceiași comilitoni famelici, ca să nu mai pomenesc de nea Goma cu obsesiile-i doldora de fantasmatici priculici, deci nimenea, aloo, n-ar mai putea să facă cine știe ce rahat - in sensu bun, n-așa ? - p-aici, decat tot ă ș t i a, care-au slujit Răul Ro cândva, chit că unii fără să vrea, ci fiindcă așa fu Iepoca, n-așa...? și care astăzi, văzând c-au scăpat ca prin urechile acului dintr-o cumpănă istorică pentru ei f. grea, ar trebui să stea dreak în banca lor, reșpective să se retragă ale pleșiță și cupola tovilor și baietilor, ilicilor, butimanilor, bomboneilor, geonelilor, felicșilor, sovilor, hrebenciucilor, păturicilor în rezervația umbroasă a Manastirii Secu-lilor, aia mănoasă, și să-si consume până la sfarșitu zilelor (într-o fericire cam rușinoasă, dar asta e situația, n-așa ?) pomana destinului cea puturoasă, însă crezi că tovii și băieții făcură așa, bey...? Din contra, cei mai mulți dintre ei nici de-ai ciumii nu se lasă, ci-ncorajați de faptu ca încă nu le-a reintrat mortu-n casă, fiindc-au avut grijă să-l rătăcească pe la Ghencea-civil subt iarbă grasă, își inchipuie că abia acum a sosit era lor ticăloasă, crezând că după ce-au hăpăit emolumentu SSMD (sau a Matusii moștenire păcătoasă, cum ar veni...  ), tot ei vor suge si țâțâ lu tante Ioropa cea lăptoasă, fără să bage de seamă că barbatu lu tanti asta, ascuns într-un Tufish încă verde, doar se preface că nu-i vede și le pregătește scatoalca pe-ndelete, dar implacabil, n-așa...? In loc să stea cu ochii pe palma grea ce se-apropie deloc furioasă, dar inflexibilă ca răzbunarea unui pașă de tagma lor de moroi cu rânza groasă și să-l ajute să-i extragă mai repede - chiar pe ei, aloo...- din iepocalu Shit pe cel ce vrea să curețe cât de cât 'sistemu ticăloșit' (si nu pentru c-ar avea de gând să moară cu el de gât ori pentru că odata n-a fost și el subt vremi, ca străvechiu' cronicar, ci fiindcă e mai lucid și mai puțin avar decât cinu-i deja f. reacționar, n-așa? și vrea să-l conducă la limanu pensionar, măcar, mai sacrificând azi un nemernic lorar, mâine un scârbos sforar, poimâine un turnător mai mult or mai puțin ordinar și tot așa până trece ceasu rău, iar libertarienii desființează - precum pedeapsa aia capitală abrogată de criptoteroriști la potou - si orișice bulău...), din contra, ex-tovii si băieții în dement chor și orbi ca împăratu cârtițelor, pe însuși posibilu lor Salvator lor îl fluieră, il scuipă și-l abhor...
|
| Mie Iul 16, 2008 11:15 pm |
|
 |
micul_burghez
Vizitator
|
|
| Joi Iul 31, 2008 12:37 am |
|
 |
|
|
Acum este: Vin Sep 03, 2010 3:12 pm | Ora este GMT + 2 ore
|
Pagina 1 din 1
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|
|